27.2.14

den smukkeste ring, og kørekort


Hej mine søde læsere. Jeg beklager de seneste dage uden indlæg, men jeg må ærlig indrømme jeg slet ikke har haft tid til det, jeg har haft så meget at se til, med både fødselsdag, besøg en veninde, have veninder på besøg og kørekort. Men ved I hvad, jeg var til køreprøve i dag, puha jeg var nervøs i morges, men det gik så GODT, og jeg BESTOD! så jeg er virkelig glad. Det er lidt underligt ikke at skulle til køretimer mere, fordi min kørelære, har været noget af det sødeste, jeg har været så tryg sammen med hende, og vi har haft det så godt sammen. Jeg fik utrolig meget ros både fra min kørelære men også den sagkyndige. Man skal kunne en masse teknik, alt fra motor, dæk, rattet til de forskellige bremseformer til køreprøve, og jeg har tarpet, tarpet, her de seneste dage så jeg kunne det hele, og det har givet godt ud. Den sagkyndige må spørge om 3 ting, og han spurgte ind til fodbremsen, også kaldt driftbremsen indenfor det faglige. Jeg fortalte ham det hele, og han sagde efterfølgene. "Det lyder til du har rigtig meget styr på det her, så jeg behøver ikke vide mere" Det er virkelig dejligt at høre, de også kan mærke på mig, jeg viste hvad jeg talte om, og derfor ikke behøvede vide mere. Efter jeg havde kørt og standset bilen siger han "det gik rigtig fint, så du er bestået" jeg blev så glad, fordi jeg desværre nogen gange er utrolig perfektionistisk og gerne vil gøre det hele så godt som muligt, og jeg ofte bliver skuffet over mig selv, hvis det ikke sker. Min kørelære kom derefter ud og sagde at den sagkyndige, havde rost mig, og hun sagde han havde sagt "ja hun havde ret meget styr på det så jeg spurgte kun om et spørgsmål, men fik det hele" derudover havde han også sagt, at jeg kørte rigtig fint og jeg var dygtig. Han havde ikke nævnt nogle fejl og det ville de ofte gøre hvis der var noget. Det er utrolig rart at vide der er 2 der siger jeg godt kan, så er det ofte bare mig selv der skal overbevises, perfektionist er både godt og dårligt nogle gange, det med troen på sig selv er ofte svær. Som en lille gave, fik jeg den smukkeste ring med de fineste sten, jeg tænkte den vil klæ mit nyeste armbånd, fra Bahne rigtig godt fordi de begge har sten, ringen er fra Accesorize.

Det var lige et lidt længere indlæg men jeg synes jeg skyldte Jer en lille opdatering med, hvad grunden var til den lille stilhed i løbet af ugen. Jeg vil gerne endnu engang takke Jer mange gange fordi I vil følge med. Det betyder så meget, og det er det der gør jeg har lyst til at forsætte, så endnu engang tusind tak!

Er der nogle af Jer der har kørekort?

8 kommentarer:

 1. Tillykke med kortet. :) Må altså også lige sige hatten af for det fede design herinde!! Er fuldstændig på røven og forelsket - har aldrig set så originalt et design (sidebaren med dig og skiltene - AWESOME). Skønt! :)

  - Line
  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have Line :) Hvor er jeg glad for at høre, du kan lide mit design og hele layoutet. Det betyder utrolig meget, også at høre, andre ser det anderledes :)

   Slet
 2. Tillykke, tillykke, tillykke med kørekortet (og ringen - den er virkelig smuk!)! :-) Hvor er det flot, at det gik så godt for dig, og at den sagkyndige roste dig så meget. Var det ikke en vild lettelse under resten af prøven, da han fortalte, hvor godt det var, da du svarede på spørgsmålet?
  Jeg fik kørekort i november, så husker godt hele baduljen - især nervøsiteten (og lettelsen efter) :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak Xenia :) Det gik utrolig godt bedre, end jeg havde forventet. Ja det er noget af det der virkelig betyder noget for mig, at han også havde sagt det. Jo utrolig meget, det er rart at vide at det jeg sagde var rigtigt, men han kunne bare have spurgt om det hele hehe, jeg har efterhånden tarpet så meget at det sidder på rygraden :) Lige præcis, det er som en sten bliver fjernet fra skuldrene efter prøven, og det er ikke rigtig gået op for en. Min nervøsitet var faktisk mest i morges, inden jeg skulle afsted, først da jeg mødtes med min kørelære og vi kørte der ned, var jeg igang og så tænkte jeg ikke så meget over det. Jeg kunne godt mærke da den sagkyndige kom at nu var det nu, men heldigvis gik det hurtigt over :)

   Slet
 3. hey hvilket program/app bruger du til at redigere dine billeder ? Siri :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Siri, jeg bruger photoshop til at rediger mine billeder :D

   Slet
  2. okay er det også der du får teksten fra :)?

   Slet

Tak for din besked