2.11.13

bananpandekager

Godmorgen søde læsere, kunne du godt tænke dig en rigtig lækker, og sund morgenmad her i weekenden? så har jeg lige opskriften til dig nemlig bananpandekager. Da rigtig mange har spurgt ind til opskriften på mit morgenmads billede på instagram, tænkte jeg at jeg ville dele den med jer, fordi det er både hurtig, simpelt og nemt at lave, og så smager de SÅ godt. 
Det er rigtig lækkert til weekenden, hvor der er bedre tid til at forkæle sig selv og give sig tid til sin morgenmad.

Opskriften er én potion (6 stk), så hvis du ønsker at lave dobbelt portion, så skal der bare bruges 4 æg, 2 bananer, 1,5 tsk salt, 1 dl havergryn og 1 dl mel.  Du skal bruge følgende.

Jeg har brugt rugmel som mel til min opskrift, men hvedemel og andet fuldkorns mel kan også sagtens bruges.

Start med at mos bananen og put den op i skålen, derefter tilsættes resten af ingredienserne, der er ikke nogen rigtig eller forkert rækkefølge, derefter pisk dejen. Jeg har valgt at piske dejen med en el-pisker, fordi jeg synes dejen bliver mere luftig, men et piskeris eller en ske kan også sagtens bruges.

Imens pandekagerne steges kan du evt lave noget lækkert frugt som tilbehør, det synes jeg personligt altid er lækkert at få ved siden af pandekagerne. Når pandekagerne er brunet på den ene side, vænnes de og steges færdige på den anden side.

Når pandekagerne er færdige, kan de ting du elsker serveres sammen med, jeg plejer at bruge rosiner, mandler og ahornsirup. Jeg synes at rosinerne giver den søde smag sammen med ahornsiruppen, og mandlerne giver en yderligere lækker smag. Andre nødder og sirup kan sagtens bruges til.

Vola nu er dine lækre bananpandekager færdige, og klar til at serveres. Jeg håber du kan lide dem lige så godt som jeg kan, og at I finder opskriften nyttig. (Jeg har kun lavet halv portion, det er derfor i kun ser 3 pandekager) - Rigtig god lørdag.

Hvad synes i om bananpandekager, og er det noget i helt sikker skal prøve? 

2 kommentarer:

 1. Super lækker blog, Line! Har altid beundret dine fotoevner, hehe.
  Håber du vil tage et smut forbi min blog, og evt. følges, hvis det siger dig noget.

  Kæmpe knus,

  www.victoria-k-dk.blogspot.dk <3

  Keep up the good work!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Vicoria, det glæder mig virkelig at høre :)
   Selvfølgelig vil jeg kigge forbi din blog, og endnu engang tusind tak for de søde ord :D

   Slet

Tak for din besked