25.1.14

hvad var der i min Victoria Secret pakke?

Hej mine søde læsere. I går lavede jeg et indlæg, hvor jeg viste jer et lille sneak peek af min bestilling fra Victoria Secret. Nu er det tid til at afsløre hvad der egentlig var I de små fine pakker. Nemlig 3 lækre bikinier, i friske farver til den sommer der snart venter os, jeg kan allerede se dem for mig i brug på en lækker bounty stand i syden med en lækker kulør, og det smukkeste vand, uuum jeg glæder mig til sommer, gør I også det?.

 Den model med sløjferne, er virkelig den BEDSTE overdel, jeg har en bikini i forvejen i samme model og det er virkelig den bedste overdel jeg længe har haft, den sidder SÅ GODT, helt perfekt, det er klart en bikini jeg vil anbefale, hvis du som mig er slank, og kan have lidt svært ved at passe størrelserne nogengange. 
Hvad syens I om dem? 

Imorgen skal jeg holde fødselsag for min søde familie, hvor min bedste veninde også kommer, det bliver SÅ hyggeligt, jeg elsker virkelig familie fødselsdage, bare det at være sammen med de mennesker jeg elsker, er noget af det bedste. Jeg har nemlig fødselsdag imorgen og fylder allerede 21 år, hvor er tiden blevet af? jeg føler mig stadig som en på 17 år mentalt, tiden flyver virkelig afsted, og jeg synes ikke det var særlig længe siden jeg blev 14 år hehe. Hvor gamle er I mine søde læsere? :)

Har I nogen planer for resten af weekenden? 

12 kommentarer:

 1. århhh, hvor er bikinierne dejlige!!!! :o

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er sååå smukke! og jeg elsker de fine små detaljer hver enkel bikini del har :)

   Slet
 2. Åh hvor er de fine! Kom de alle samlet? Har nemlig hørt fra andre at de nogle gange kommer over flere omgange, og dermed mere told.
  - Jeg er selv 16, bliver 17 til juni, og tænker alt for meget over fremtiden, og hvor bange jeg er for at blive voksen, haha. :-)

  mariawulff.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik? :) Ja det hele kom samlet, måske kan det være at tingene ikke har været på lager og derfor er det blevet sendt over flere omgange :)
   Sådan har jeg det faktisk også, der er så mange ting man skal tage stilling til og valg der skal tages, jeg prøver på at leve livet og på at tage en dag af gangen og tænke positivt, men det er virkelig svært, med alle de valg vi skal tage, og de valg har en afgørelse for vores fremtid. Jeg kan sagtens forstå dig, jeg har det på lidt samme måde :)

   Slet
 3. Wauw de er lækre!! Jeg er desværre lidt kraftigere i det, og med "store" bryster så jeg er desværre lidt nødt til at prøve dem først... Så er der vidst en der glæder sig til sommer? :D
  Jeg bliver 19 her til marts, og tillykke med snart-fødselsdagen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er så smukke, jeg kan godt forstå dig, sådan har jeg også altid haft det, men jeg har heldigvis fundet ud af at jeg er nogenlunde den samme størrelse, det er meget sjældent jeg svinger mellem 2 størrelser. Victoria Secret's bikinier sidder bedre på mig end nogen anden bikini gør, hehe :) Men jeg kan godt følge dig, jeg ville have det på samme måde hvis jeg ikke var helt sikker på min størrelse. Hehe ja, sommeren kan bare komme an :)
   Det er jo snart du også har fødselsdag, hvor dejligt. Tusind tak, jeg glæder mig hihi :)

   Slet
 4. Hej! Jeg har lige startet min nye blog op, og tænkte på om du havde lyst til at følge den? Jeg følger selfølgelig tilbage.
  fieskovflatau.blogspot.com

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Fie :)
   Selvfølgelig vil jeg det :)

   Slet
 5. Åh jeg MÅ bare eje dem - Tror jeg skal ind på deres hjemmeside. ;)
  Whittaheart.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for dem, og jeg glæder mig sådan til jeg kan tage dem i brug :) Hahah pas på det er farligt, for din pengepung :D

   Slet
 6. Ej hvor er det en skøn og gennemarbejdet blog! Ny følger!
  Og hvor er bikinierne dog fine, hvad kostede fragten? Har hørt at den kan blive rigtigt dyre nemlig!
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Josefine, jeg er rigtig glad for du kan lide bloggen :)
   Ja jeg er også rigtig glad for dem, jeg kan slet ikke huske hvad fragten kostede, men den var ikke helt billig, og så kom der desværre told oven i :/

   Slet

Tak for din besked