14.2.14

glædelig valentines dag

Glædelig valenties dag alle mine smukke piger. Jeg håber I har haft en helt fantastisk dag sammen med de mennesker I holder af, eller har lavet det I elsker. Valentines dag handler ikke kun om blomster, gaver og kærester, om enten at hade eller elske denne dag. Uanset om man er single eller har en kæreste, er det vigtigt at vise den kærlighed man har, til sine nærmeste, til de personer man elsker og holder af, bare det at få bekræftet jeres forhold har en stor betydning. Gør det til De personer Du altid føler er der for dig, dem du har et tillid til og dem Du føler dig tryg sammen med. Det viser at den person betyder noget for Jer, og at Du værtsætter Jeres forhold.

Som en tak til Jer, alle mine dejlige læsere, vil jeg gerne sige TUSIND TAK fordi I er her og vil følge med, jeg kunne ikke være mere taknemmelig og beæret for I ser min blog interessant og er trofaste læsere. Hvis jeg ikke havde Jer, er jeg ikke sikker på bloggen, ville være her idag, fordi I motivere mig utrolig meget til at fortsætte, og det vil jeg gerne sige tusind tak til. Så jeg vil blive meget glad, hvis I vil fortsætte med det I gør, at kommentere som I lyster og vil følge med fremover. 

 Jeg skal imorgen holde fødselsdag for mine veninder, hvilket jeg virkelig har set frem til den seneste måneds tid. Der er både tema og overraskelser, så jeg glæder mig meget til at vise jer det.

Hvad har I  lavet på jeres valentines dag?

4 kommentarer:

 1. Et rigtig dejligt og hjertevarmt indlæg! Jeg er en af de heldige der har en sød og dejlig kæreste der havde arrangeret en romantisk aften, så jeg brokker mig bestemt ikke. Inden jeg blev hentet af ham, havde jeg dog sørget for at købe noget lækkert håndlavet chokolade til mine forældre som de kunne hygge sig med; for som du skriver handler det ikke kun om den lyserøde forelskelse, men også om at værdsætte sine nærmeste.

  Tak for en altid dejlig blog. Knus Nanna <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det utrolig hyggeligt Nanna, og hvor var det sødt af din kæreste, det varmer utrolig meget når en bekræfter sin kærlighed. Lige præcis, valentines day handler ikke kun om forelskelse, men også bare dem man holder af, at vise at de betyder noget for en.

   Hvor er jeg glad for at høre du følger med, det betyder SÅ meget :) <3

   Slet
 2. Glædelig valentinsdag :) Jeg håber, at du havde en god dag :)

  http://glassow.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Michelle, det havde jeg, den bestod mest i fødselsdags planlægning, hehe men det var også rigtig hyggeligt :) Jeg håber også du nød din dag :)

   Slet

Tak for din besked