16.3.14

tmore eye lash serum


Hej mine søde læsere. For en uges tid siden fik jeg denne skønne serum ind af døren, som er i den fineste flaske, det er en serum som giver dig længere, stærkere og fyldigere øjenvipper og hvem vil ikke gerne have det?, den fungere som en ganske almindelig flydende eyeliner. Produktet hedder Tmore eye lash serum og indeholder en aktiv serum, som stimulere dine vipperødder og virker forlængende på dine vippers vækstfase. Ikke nok med at dine vipper kun bliver længere, stærkere og fyldigere, så vil dine vipper også i nogen tilfælde blive mørkere og give en mere harmonisk bue, hvilket gør at dine øjne kommer mere i fokus ved at få en større volumen. De første synlige resultater vil ofte ses normalt efter 6 - 8 uger og det optimale resultat vil kunne ses efter 16 uger. Der anbefales at anvende serumen en gang om dagen på ren og tør hud, for at opnå det bedste resultat, anbefales der at anvende det om aften, efter man har fjernet make-up og eventuelt kontaktlinser hvis man bruger det. Den er utrolig let at bruge og det eneste man skal gøre er at påføre serumen på huden ved vippekanten på sine øverste øjenvipper ligesom når man anvender en flydende eyeliner. Lad serumen tørre og trænge helt ind i din hud, og når serumen er helt tør, kan man anvende sin normale øjencreme. 

Tmore eye lash serumens ønskede effekt vil give dig naturlige smukke øjne, længere tættere og stærkere vipper, samtidig med også give dig mørkere vipper og give en smuk harmonisk effekt på dine øjenvipper. 1 flaske vil minimum række til 3 måneder. 
Produktet indeholder purified water, citric acid, banzalkonuim, chloride, cellulose gum, sodium, chloride og disodium phosphate. 

Jeg synes den er utrolig nem at bruge, og er meget handy at have med rundt, fordi den ikke fylder meget. og nemt kan være i en lille makeup pung eller taske. Jeg glæder mig utrolig meget til at se den ønskede effekt om 6 - 16 uger. 

Hvis I også ønsker smukke, lange og iøjenfaldende øjne så kan Tmore eye lash serum købes HER og hvis i bruger rabatkoden "lineSØ" kan i få 40%, som har en normalpris på 399 kr. 

3 kommentarer:

 1. hvis man leder efter en billigere version, kan man også bruge vaseline! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har jeg faktisk aldrig hørt før :)

   Slet
 2. Smart med vaseline :) Men det er dog ikke noget jeg ville prøve :)

  SvarSlet

Tak for din besked