13.6.14

the perfect place


photographer: Anna Westermann
Heej søde læsere. Idag har jeg tilbragt hele dagen sammen med min bedste veninde. Vi lavede noget som er super lækkert, sundt og nemt. Følg med på søndag, hvor I kan se hvad det går ud på, jeg vil nemlig lave et nyt koncept. Vi tog også på opdagelse I hendes by og kørte rundt for at finde de helt perfekte omgivelser til dagens outfit og jeg må sige vi fandt et ret flot sted! - synes I ikke? Vandet løb langs den lille å og der var sten og valmuer over alt! Jeg må hver gang tage hatten af for hende, fordi jeg kender virkelig ingen der tager så gode billeder og jeg er så glad for at hun altid er så sød at hjælpe. Så alt credit går til hende. Jeg bar endnu engang min absolut ynglings kimono, som jeg nærmest lever I. Den er så behagelig, blød, varm og dur stort set til alt!. Nu når vi snakker om kimonoer,  kunne I være interesseret I en kimono samling, hvor jeg viser hvilken jeg har, og hvor de er fra?, det er blevet så ind at bære de smukke klæder. Jeg har også taget Jeres gode råd til mig og jeg vil i den nærmeste fremtid lave flere personlige indlæg så I kan lære mig bedre at kende, hvis I har nogen specifikke ideer så kom gerne med dem. Jeg håber I alle for en rigtig god weekend. 


6 kommentarer:

 1. Hvor er din kimono fra?
  Og ja, vi vil gerne se en samling af dem du har!
  Ros herfra
  Maja, fra http://littlestories14.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Min kimono er faktisk fra en australsk hjemmeside der hedder www.huntersandgatherers.com.au. Min kimono hedder Free people hendrix poncho. Den er såå smuk og det er så smart fordi den kan vendes og så er den mere hvid som du kan se her http://linesoerine.blogspot.dk/2014/04/free-people-hendrix-poncho.html. Jeg vil med glæde lave en samling af dem jeg har, så hold øje med bloggen hihi. Tusind tak Maja :)

   Slet
 2. Vildt fine billeder - Og hold op en smuk kimono, hver gang jeg ser på din blog, har du en ny kimono på ;)
  Ville være skønt med en samlings-indlæg!

  Knus Helena - http://itson.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak Helena. Jaa jeg er SÅ glad for den! den er så unik og smuk! :) Hehe det er næsten rigtigt, og jeg har endda to jeg slet ikke har vist Jer på. Det vil jeg lave til Jer :)

   Slet
 3. lækkert outfit, den kinomo er virkelig smuk ;)

  -http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Michelle :) Jaaa jeg er SÅ glad for den, det er noget af det smukkeste jeg har set. Følg evt med de kommende dage hvor der vil komme en kimono samling :)

   Slet

Tak for din besked