3.8.14

food week, sweden

Heej søde læsere. Da jeg var i sverige med min veninde lavede vi en masse lækker aftensmad hver aften, som jeg gerne vil vise Jer. Hun er veganer så derfor bød det på en masse lækre grønsagsretter, hvilken jeg elsker. Jeg elsker at prøve noget nyt fra min normale dagligdag, og få en masse inspiration til nem og lækker aftensmad i hverdagen. Selvom du ikke er veganer eller vegatar er disse retter virkelig lækre, og jeg kan ikke udvælge en som min favorit, fordi hver enkel ret havde noget unikt over sig. Vi skulle igen i år lave vores berømte sunde havergrynskugler som vi laver hver gang vi er sammen (ja vi er begge lidt nogle sundheds freaks, hehe) og denne gang lavede vi 3 dobbelt potion, for at sikre sig at vi havde nok, fordi vi altid står og ikke har nok og skal nærmest spare på dem, men det skulle vi ikke i år, eller måske lidt, de sidste par dage havde vi nemlig ikke flere, æv! Vi var så vilde med pizzaen og kartoffel frikadellerne at vi lavede begge retter 2 gange, kender I det, hvis det bare er en ret man elsker? Jeg håber meget I synes det ser lige så lækkert ud som jeg gør, fordi det smagte vidunderligt!

//Katoffel frikadeller med lækker frisk salat//

//Vores berømte havergrynskugler//

//Rispapirsruller, med mango & avocado dressing//

//Vegansk paella//

//Grønsags pizza//
Jeg glæder mig også meget til at vise Jer indlæg fra mallorca, her en af de næste par dage, så hold øje, jeg har en masse i vente til Jer. Jeg skal allerede starte skole imorgen, hvilken jeg glæder mig til, men jeg er samtidig også spændt og nervøs. Det bliver et helt nyt eventyr som jeg håber på bliver en fantastisk rejse, som kan åbne nogle flere muligheder for mig i fremtiden, jeg glæder mig til at se hvem jeg kommer I klasse med og hvor mange vi bliver, og alle de spørgsmål man står med når et nyt eventyr venter. kunne I forresten være interesseret I at se et 'back to school' indlæg?

8 kommentarer:

 1. Kære Line
  Mums, det ser lækkert ud... Hvilken slags skole skal du starte på?
  Knus Emilie

  www.happinessinourstars.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak Emilie, det var virkelig også lækkert! :D
   - Jeg skal starte på syddansk erhvervskole i odense som mediegrafiker :)

   Slet
  2. Kære Line
   Men så vil jeg da ønske dig mange gange held og lykke med din nye skole :)
   Knus Emilie

   www.happinessinourstars.blogspot.com

   Slet
  3. Tusind tak Emilie, mange gange :) Det bliver rigtig spændende og jeg glæder mig til at se hvordan det bliver :)

   Slet
 2. Nom, nom, nom! Det ser lækkert ud! :-) Så lækre billeder du har på bloggen!

  Knus Michelle Eckert // michelleeckert.bloggersdelight.dk ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak Michelle :) Hvor er jeg glad for at høre du kan lide dem, og jeg kan kun sige i lige måde til dine billeder, de er så smukke! :D

   Slet
 3. Hej Line, kan du komme med opskrifter på retterne? min ven er veganer og student, så han spørger om billige lækre veganer retter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det kan du tro Cecilie :) Er der nogle bestemt? :)

   Slet

Tak for din besked