27.8.14

lancôme la vi est belle


Heej mine søde læsere. Jeg har slet ikke fået vist Jer min absolut nye ynglingsparfume til mere fine lejligheder, La Vi Est Belle af Lancôme. Jeg købte den på mallorca i en lille hyggelig parfume butik. Jeg er helt vild med den og jeg har kun fået ros, når jeg har haft den på. Jeg sparede en del ved at købe den i Spanien I forhold til hvad den koster her i Danmark. Beskrivelsen af den er.
"La Vie est Belle (Livet er Smukt) er et fransk udtryk, en livsfilosofi, og en hyldest til livet. Den repræsenterer det smukke i at formå, at sætte sig ud over materielle goder. Det er friheden til at vælge sin egen vej, følge sit hjerte, og ikke lade nogen eller noget diktere, hvordan man skal leve sit liv. La Vie est belle er ikke bygget af en traditionel duft, men består af bare 63 dyrebare ingredienser, hvorimod de fleste i dag består af over 200 ingredienser. Specielt Iris blomsten er dominerende i denne duft."
Er der noge af Jer der kender den? og kunne I tænke Jer at se flere af mine køb fra Mallorca? Jeg har forresten spændende ting til Jer, jeg arbejder både på en ny video og på en lækker giveaway som I vil høre meget mere om snart!


4 kommentarer:

 1. Gucci Premiere dufter virkelig godt! Og så er jeg helt vilde med parfumer fra Marc Jacobs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har jeg ikke prøvet, jeg vil dufte til den næste gang jeg har mulighed for det. Ja Marc Jacobs parfumer er rigtig gode :)

   Slet
 2. Hold da helt mund, dine lækre billeder gør sådan, så man helt får lyst til at bade i den parfume (selvom jeg ikke kender duften). Dine billeder sælger den godt! ( tag det som et stort kompliment :) )
  Knus Emilie

  www.happinessinourstars.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det sødt af dig Emilie, tusind tusind tak. Det glæder mig meget at høre. Den er helt fantastisk, hvis du får muligheden for at dufte til den, så synes jeg du skal gøre det! Den er virkelig god! :)
   Endnu engang tusind tak :)

   Slet

Tak for din besked