3.12.14

pause..

Heej mine sødeste læsere, måske har I allerede lagt mærke til min manglende aktivitet her på bloggen, det sidste stykke tid.. og jeg er så ked af det, over at jeg desværre må sige jeg har brug for en pause. En pause væk fra alt med opdateringer, ting jeg er afhængig af og forpligtet til, jeg har de sidste måneder følt jeg KUN har lavet indlæg af pligt.. Det har ikke længere været af glæde og af hobby som det var i starten, og sådan synes jeg ikke det skal være, det er hverken fair overfor Jer, mine kæreste læsere, eller mig selv. Jeg elsker at tage billeder og rediger dem, men af lyst og ikke af pligt og fordi jeg skal skynde mig at lave et indlæg.

Jeg må ærlig indrømme jeg den sidste måned har levet i en stress periode, og det går ikke længere, min krop siger fra, jeg kan slet ikke tænke på min uddannelse eller have tid til at gøre de ting jeg elsker fordi jeg hele tiden har i baghovedet at holde Jer opdateret over, hvad der sker i mit liv, og den tanke kan jeg ikke længere have. Jeg er så ked af det over at måtte skuffe Jer, fordi det er virkelig det sidste jeg ønsker at gøre, men det har været en beslutning jeg igennem en længere periode har gået og tænkt over, og nu måtte jeg træffe den...

Det har på ingen måde noget med Jer at gøre, jeg er bare nød til at tænke på mig selv, og fokusere på min uddannelse og min familie. Det er virkelig hårdt at skulle stoppe her, det er så svært for mig at skulle give slip på noget jeg elsker og noget som er en del af mig, når det kun gik en vej, men det sidste stykke tid har jeg spurgt mig selv om "gør du det her af pligt eller fordi du rent faktisk har lyst?" og desværre har det tit været pga pligt og det ønsker jeg ikke det skal være. Det er så vigtigt at kunne trække stikket ud og slappe af i weekenderne, og lade op til en ny uge og det har jeg ikke rigtig gjort eller haft tid til siden studiestart, og det kan min krop ikke mere. Jeg går konstant ved siden af mig selv, og kan ikke tænke klart eller tage nogle beslutninger og derfor er jeg nød til at sige stop, lytte til min krop og geare ned.

 Jeg vil gerne sige undskyld, fordi jeg ved der er så mange af Jer der gerne vil følge med, og som elsker det jeg gør, og det er jeg så beæret over, og jeg ville ikke være nået her til uden Jeres hjælp, så det vil jeg gerne sige tusind tusind tak til, nej det er ikke engang ordet, jeg kan slet ikke takke Jer nok, for det I har gjort for mig, de muligheder og søde feedbacks jeg har fået, alle de ros omkring mit arbejde og mit layout betyder alt for mig. Jeg elsker at kunne inspirere andre med det jeg gør, men det føler jeg ikke jeg kan på nuværende tidspunkt, og det kan jeg ikke tillade overfor mig selv, jeg føler mig som en dårlig blogger når jeg ikke holder Jer opdateret og det billede vil jeg ikke have. Jeg vil forsat have min instagram så, hvis I stadig har lyst til at følge med i hvad jeg laver, så hedder jeg @linesoerine der.

Så vil jeg gerne endnu engang sige tusind tak, I har virkelig givet mig en rejse og givet mig troen på det jeg laver er godt nok i andres øjne, så tusind tak. Jeg er så ked af det og det her er bestemt ikke nemt for mig og noget der er besluttet fra den ene til den anden dag. Jeg håber I forstår og jeg en dag har tid til at starte igen og I fortsat har lyst til at følge med. Jeg ønsker Jer alle de bedste held og lykke i fremtiden og en rigtig god Jul. De største kram Line

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din besked