26.4.15

ny start


Playsuit fra Asos // Bianco sandaler // Zara taske // Westward Learning solbriller

Heej mine søde læsere, sikke længe siden. Jeg ved ikke om i kan huske mit sidste indlæg med jeg havde brug for en pause fra bloggen og youtube. Jeg har nu fået lyst til at prøve at starte igen, fordi jeg savner det, jeg savner at kunne inspirere jer og vise den ting der er en stor del af mig, nemlig fotografering. Der er sket så meget i mit liv siden jul, så jeg er klar til at give bloggen en chance til. Veronica og jeg har desværre måtte stoppe vores youtube kanal, simpelhen pga manglede tid og vi gik desværre begge ned med stress på grund af det, vi er kede af at noget der fik så god succes måtte stoppe, men det er bedst sådan og vi er så taknemmelig for alt det feedback vi har fået.

Jeg vil dog ikke lave de samme indlæg som før i tiden, da jeg ikke på nuværende tidspunkt har tiden til det. Jeg har valgt nu kun at fokusere på indlæg som dagens outfit og indlæg omkring rejser, ting som jeg selv kan lade mig inspirere af og som fascinere mig. Derfor vil i ikke se indlæg med collager eller skrivebordsbaggrund, fordi det er ikke en stor del af mig. Jeg elsker at inspirere jer, mine læser og kunne stå indenfor det jeg gør og viser. Jeg savner at kunne tage billeder, og lave det jeg elsker, nemlig at være kreativ. Jeg håber i stadig har lyst til at følge med, og I glæder jer lige så meget til det som jeg gør.
Jeg vil indenfor den nærmeste fremtid lave et nyt layout så bloggen får et helt nyt udseende, jeg ved ikke endnu, hvordan det vil komme til at se ud så jeg er meget åben overfor ideer, hvis I har nogle specifikke ideer til designet som i synes kunne passe godt til min blog. :-)

2 kommentarer:

Tak for din besked