8.6.14

ask me anything


photographer: Anna Westermann
Heej søde læsere. Nu lader jeg Jer komme på banen. Jeg vil rigtig gerne høre hvad I godt kunne tænke Jer at se på bloggen i forhold til indlæg. Da jeg går meget op i at inspirere mine læser så godt jeg kan, vil jeg gerne høre hvad I har af tanker, og hvilken forventninger I har når I kommer ind på min blog. I er jo dem der motivere mig så derfor vil jeg gerne høre hvilken ønsker I har og om I har nogen spørgsmål, det kan være alt mellem himmel og jord, fordi så vil jeg gøre alt for at besvare dem så godt jeg kan.


6 kommentarer:

 1. Hvad ønsker du dig allermest i feriegave af din veninde Anna? Noget til værelset, noget til at pynte dig med, noget til at gå klædt i? Farveønsker? Form på tingene ønsker?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe jeg er åben for det hele. Jeg ved du altid finder noget til mig som jeg bliver glad for, så der er ikke noget jeg ønsker mere end andet. Jeg vil blive glad for både tøj, smykker og bolig ting :)

   Slet
 2. Hej Line
  Det kunne være fedt, hvis vi lærte dig lidt bedere at kende (på det mere personlige plan)
  Ellers synes vi at din blog er super fin, og jeg forventer aldrig noget, når vi besøger din blog, da du er rigtig god til at variere i dine indlæg - hvilket er super nice!
  (Måske ville det også være godt med lidt flere indlæg fra dig. Det kan vi nemmelig godt li')
  Knus M og S

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil meget gerne lave et mere personligt indlæg. Er der nogle ting I tænker på? :D
   Jeg er utrolig glad for at høre at I finder det interessant at komme ind til min blog :)

   Slet
 3. Jeg er helt vildt med din blog. Der er et bredt udvalg af forskellige emner, men også gerne nogle personlige - hvor du fortæller lidt mere om dig selv under overfladen :-) Ellers har du en super fin blog! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for at høre at du kan lide min blog Cecilie. Det vil jeg gøre, tusind tak for imputtet :)
   Er der forresten nogle bestemte ting du tænker på? :)

   Slet

Tak for din besked